Hinnasto

Suunnittelun hinta määräytyy aina sisällön ja laajuuden mukaan. Ensimmäinen tapaaminen joko Laakean toimistolla tai kotonasi on aina ilmainen. Sen aikana kartoitamme suunnittelutarpeesi ja käynnin pohjalta annan työstä tarjouksen. Pyydä rohkeasti tarjous suunnittelusta tarpeesi mukaan!

UUDISOMAKOTITALON SISUSTUSSUUNNITELMA 1890€

Uudiskohteissa on sitä parempi, mitä aiemmin alamme yhteistyön. Konsultoin mielelläni jo piirustusvaiheessa, jolloin varmimmin saadaan tiloista toimivat. Uudiskohdesuunnitelma sisältää kuivien ja kosteiden tilojen pintamateriaalimääritykset, huonekortin ja työohjeet rakentajalle, tarvittavat työmaakäynnit sekä tarvittaessa konsultoin myös laadittua sähkösuunnitelmaa, myös ulkovalaistuksen osalta.

LOGOSUUNNITTELU 350€

Suunnittelen yrityksenne imagoa ja palveluita vastaavan logon, jota voitte ylpeydellä käyttää kaikessa markkinoinnissanne. Suunnitelma sisältää logon ja sen värimääritykset sekä mustavalkoversion.

SUUNNITTELUTYÖ 70€ / h

Yritys ei ole arvonlisäverovelvollinen, joten hintoihin ei lisätä veroa. Hinnat voimassa toistaiseksi ja max. 60km Haapajärveltä.